За Умни

От 2018 г. Umni помага на бизнеси да спестят хиляди часове на персонала, като дигитализира комуникацията с клиенти и автоматизира често задавани въпроси и рутинни задачи.

Umni преобразува въпросите на клиентите в специфичен за индустрията AI, за да помогне на бизнесите с автоматизацията на комуникацията, да оптимизират работата на персонала, да намалят загубата на ресурси и да получат обратна връзка за поведението на клиентите за по-добро планиране и по-интелигентно вземане на решения.

Umni работи с публични организации, чуждестранен и български частен бизнес от различни индустрии – финанси, туризъм и хотелиерство, услуги, медицина и красота, търговия и др.

През 2019 г. Umni създаде Пловдив Сити Консиерж – първият в България „умен“ градски чатбот-консиерж, за Пловдив като Европейска столица на културата.

Umni е възпитаник на един от най-големите и предизвикателни стартъп акселератори на Силициевата Долина, The Founder Institute (2018), завърши успешно стартъп акселератора за технологии в туризма Next Floor Tec in Tourism в Залцбург, Австрия (2019), Startup Spotlight (2020).

През ноември 2019 г. Umni беше включен в Founder Institute Select Portfolio – елитна колекция от топ 2% от завършилите този акселератор компании с най-голям потенциал за бърз ръст и прерастване в траен, глобален бизнес.

Награди

Най-добър софтуер за хотели и ресторанти 2019
3-та национална конференция за интелигентен туризъм SMARTOURISM.BG (2019 г.)
Иновации в туризма 2018
BATI 2018 (Балкански награди в туристическата индустрия)
Топ 5 иновативни туристически проекти
Umni City Concierge - Категория „Иновации“, Годишни награди на Министерството на туризма на България (2019 г.)