umni insights 1

Umni Insights – още една причина да избереш Umni

В екипа на Umni не спираме да мислим за нуждите на нашите клиенти – бизнесите, които са ни доверили конфигурацията, поддръжката и „обучението“ на своя чатбот, как да подобрим не само преживяването на техните клиенти във виртуалния асистент, но и как да облекчим бизнеса в наблюдението на неговия чатбот.

Umni Insights (UI) е най-новият продукт на Umni за бизнеса – статистическа платформа за проследяване на елементите на активност в Umni чатботове. UI дава на бизнеса ценна информация за това какво се случва в неговия чатбот, като показва данни в реално време директно от чатбота: поведение на потребителите, време прекарано в чатбота, тип посетители (нови, повторни, мъже, жени), източник на влизане и други.

UI е незаменим инструмент в помощ на маркетинговата стратегия на бизнеса, като му помага да адресира по-качествено нуждите на потребителите и да планира по-лесно и по-информирано развитието на чатбота, съобразено с интересите и активността на клиентите. UI идва в 2 версии – безплатна с достъп до базовата статистика на чатбота и ПРО за онези бизнеси, които се интересуват от по-задълбочена информация за техния чатбот.

Статията е видяна 523 пъти