umni bg digital future

Умни говори за ИИ в туризма на конференцията AI AND THE DIGITAL ECONOMY

На 27 и 28 януари се проведе онлайн конференция „AI AND THE DIGITAL ECONOMY | Shaping Bulgaria’s Digital Future”, организирана от Дигитална Национална Коалиция, Министерство на външните работи и Дипломатически институт.

В заключителния панел на конференцията беше обсъдено използването на изкуствен интелект в ключовите за страната индустрии, включително в сферата на туризма.

На Umni.bg беше оказана честта да споделим в 10-минутна реч за необходимостта от използване на решения на базата на изкуствения интелект в туризма както за бизнесите в индустрията, така и на ниво дестинация. Събирането, обработката и използването на данни за управление и маркетинг, комуникация и обратна връзка, персонализация на клиентското преживяване и инструменти за обслужването на клиентите бяха във фокуса на нашата реч.

Umni.bg е единствената компания в България, която събира в едно над 20 години практически опит в хотелиерството и туризма с опита и практиката в създаването на решения с използване на разговорен ИИ в тази индустрия – “умните” чатботове.

Статията е видяна 65 пъти