Нашата мисия

Нашата мисия е да направим използването на разговорен AI за обслужване на клиенти лесно и достъпно, за да се даде възможност на бизнеса да автоматизира комуникацията с клиентите самостоятелно чрез създаване на дигитални асистенти с AI за техните нужди без технически умения.

Нашата история

От 2018 г. Umni помага на бизнеси да спестяват хиляди часове на персонала, като автоматизират комуникацията с клиентите и намаляват рутината.

Награди

Най-добър софтуер за хотели и ресторанти за 2019 г.
3-та международна конференция Smartourism.bg (2019 г.)
Иновации в туризма 2018 г.
BATI 2018 (Балкански награди в туристическата индустрия)
Топ 5 иновативни туристически проекта
Umni City Concierge - категория „Иновации“, Годишни награди на Министерството на туризма на България (2019 г.)
Победа в глобално състезание на Световната Туристическа Организация към ООН - Състезание за стартъп компании на UNWTO за дигитални решения за островни дестинации: Иновации и дигитализации за островни дестинации 2023 г.
Островният AI Консиерж - умен чатбот, ще бъде поддържан от местен екип на платформата на Umni.bg, за да помогне за създаването на персонализирани преживявания за туристите, които подкрепят местната култура, традиции и местен бизнес, и създават нови възможности за развитие на местната общност.
2-ро място в състезанието за стартъпи Pitch2Pitch 2023
Umni.bg зае 2-ро място в ежемесечното състезание на стартъпи, организирано от Networking Premium Coworking Spaces с подкрепата на Founder Institute

Признания

  • През ноември 2019 г. Umni беше включена в Founder Institute Select Portfolio – елитна колекция от топ 2% от компаниите, завършили този акселератор с най-голям потенциал за бърз растеж и превръщане в устойчив, глобален бизнес.

 

  • В началото на 2022 Founder Institute включи Umni в списъка си на 50-те най-бързо развиващи се компании в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), както и в списъка на 50-те най-бързо развиващи се компании на акселератора с жена съосновател.

 

  • 2022 г: Umni.bg с признание от Vestbee – нашият CEO Елица Стоилова беше включена в списъка на топ 25 жени от България, които допринасят за развитието на VC & Startup екосистемата в Централна и Източна Европа.

 

  • 2023, The Recursive Award, Най-вдъхновяващите жени в AI – нашият CEO Елица Стоилова беше включена в конкурса, който има за цел да признае и отпразнува многобройните талантливи жени в региона на ЦИЕ (България, Хърватия, Гърция, Северна Македония, Румъния), които правят значителни принос в развитието на AI
 
Контакт и Абонамент