4
+ мил
Интеракции в чатботовете
Над 4.5 милиона интеракции с потребители
12
минути
Спестено време
До 12 минути на клиент - спестени за бизнеса
40
+
Довериха ни се
Над 40 бизнеси и организации се довериха на Umni

Какво чакате?

 • Затрупани ли сте Вие и вашият персонал от нарастващия брой рутинни въпроси на клиентите, които искат всичко да се случва „сега“?
 • Вашият бизнес получава ли огромен брой обаждания, имейли и съобщения, и значителна част от времето се губи поради повтаряне на една и съща информация всеки ден?
 • Вашият бизнес предизвикан ли е от липса на служители или текучество, което се отразява на обслужването на клиентите и разходите?
Най-доброто време за внедряване на дигитален асистент с AI е сега!

Все още не сте сигурни?

Лесен за добавяне
Приложете го на вашия уебсайт – просто копирайте и поставете.
Взимайте умни решения
Открийте важна информация за поведението и интересите на клиентите си, за да бъдете умни в решенията си и да сте със стъпка пред конкурентите си.

Не се страхувайте от автоматизацията на комуникацията с клиентите. Човешкото внимание, усмивката и състраданието ще останат, щом има служители в готовност. Вземете обаче интелигентно решение да премахнете рутината от живота на вашите служители и клиенти, и да намалите разходите за обслужване и загубата на време, вместо да:

 • наемате повече служители, за да наваксвате с обема на комуникация;
 • поставяте повече служители на смяна за да отговарят на очакванията на клиентите 24/7 и моментално;
 • влагате повече време и усилия за обучение на персонала и поддръжка на стандартите.

Обикновените чатботове се провалиха за множество бизнеси, тъй като само бутони и линкове не бяха достатъчни за пълноценно обслужване на клиенти. Ботовете трябва да разбират какво искат клиентите и да ги насочат към действия. Разговорният изкуствен интелект (AI) е идеалното допълнение към чатбот или гласов бот точно поради тази причина. И все пак, дори още днес да закупите обикновен чатбот от добре-рекламирана компания, няма да ви е толкова лесно, защото:

 • все още ще ви е сложно да създадете дори основните части на бота;
 • ще трябва да наемете някой, който да прави интеграции с разговорни AI платформи, както и да настройва още куп други неща;
 • късмет да разберете сами как да обучите разговорния AI за вашия бот

 

Но има решение.

Лесно като 1-2-3

Нашата технология
Изградихме технология за лесно създаване и поддържане на дигитален асистент с изкуствен интелект за вашия бизнес. Най-хубавото, не са ви нужни никакви технически умения, за да се справите с него. Да, самите Вие и вашият екип! Само най-важните елементи, които вършат работа.

Започнете с 10-те най-често срещани въпроса и запитвания и ги поставете под носа на клиентите ви.

Създайте съдържание, което се придвижва чрез скролване и кликане, и го надградете уебсайта си като добавите текст, снимки и линкове – за бърз и удобен достъп.

„Но аз нямам уебсайт, активен съм само в социалните медии.“

Помислихме и за това. Можете да генерирате изцяло нова уеб страница за вашия дигитален AI асистент директно от нашата платформа!

Създайте форма, две, или повече (колкото са ви необходими), за да събирате лесно клиентски поръчки, запитвания, предложения и т.н. Съберете име, имейл, телефон, и всичко, от което се нуждаете, за да помогнете перфектно на вашия клиент.

„Съхранявате ли клиентските данни?“

Не, не го правим. Ще получите попълнените клиентски данни незабавно в имейла си. Дори можете да получите СМС известие за тях – и те ще изчезнат от платформата завинаги.

Обучете своя дигитален AI асистент да разговаря с клиентите ви с 3 прости стъпки: изберете тема, задайте няколко примерни въпроса, добавете отговор на темите. Тествайте. Повторете. Направете това за всички често задавани клиентски въпроси.

„Ами ако не се справя?“

Не се тревожете. В нашата платформа има инструменти за обучение и нашият екип е тук, за да ви помогне да се справите възможно най-добре. Ако собственик на салон за красота – майка на новородено бебе, може да се справи, ще се справите и вие!

Вземете умно решение!

 • Спестете време и ресурси чрез автоматизиране на често задавани въпроси.
 • Оптимизирайте работата на персонала, като премахнете рутината.
 • Подобрете комуникацията с клиентите.
 • Увеличете удовлетвореността на клиентите.
 • Получете ясна представа за интересите, нуждите и поведението на вашите клиенти.
 • Помагайте на клиентите незабавно, 24/7.
Кое е най-умното решение?
Внедрете интелигентен дигитален AI асистент във вашия бизнес уебсайт и в джобовете на вашите клиенти и служители.

Казуси на наши клиенти

Статистиките гласят, че един служител прекарва средно от 6 до 12 минути в чат с всеки клиент, което се превръща в стотици и хиляди платени часове на персонала.

Въпреки това, около 70% от зададените въпроси и извършените задачи по време на тези разговори се повтарят.

Разгледайте нашите казуси за да разберете как клиентите на Umni автоматизират комуникацията с клиентите, използвайки дигитални AI асистенти, за да спестят време и ресурси, да подобрят поддръжката на клиенти, да оптимизират работата на служителите и да увеличат продажбите.

Пробвайте безплатно
Заявете безплатен 14-дневен пробен период! Не се изисква кредитна карта.
Заявете демо
Все още не сте готови? Заявете демо с нашия екип.

Започнете правилно с ръководство за планиране на чатбот

Попълнете формуляра за безплатен наръчник, за да го получите по имейл
Start here 👉
×
 
Контакт и Абонамент