Функции на платформата

Автоматизацията на комуникацията с клиентите ще ви се струва лесно като 1-2-3 на безкодовата платформата Umni.

Изградили сме всички необходими функции за опростяване и автоматизиране на създаването и поддръжката на съдържание, събирането на клиентски въпроси и отговарянето им, за да обучите разговорен AI модул за своя бизнес, както и за правенето на различни форми и други.

Всичко е направено просто и интуитивно за да подобрите вашите маркетинг и продажби и цялостното клиентско обслужване на бизнеса.

Събиране и структуриране на често задавани, за да може разговорният AI да разпознава и отговаря на често задавани въпроси. Предварително избрани от вас отговори, за да помогнете на персонала с рутинни въпроси, да осигурите високо качество и последователност на услугите си и др. Изберете да го направите сами – модул за самостоятелно обучение или поръчайте централизиран AI модул.

Обучете своя дигитален AI асистент да разговаря с клиентите ви с 3 лесни стъпки: изберете тема, задайте няколко примерни въпроса, задайте отговор. Тествайте. Повторете. Направете го за всички често задавани клиентски въпроси.

Имате множество офиси, клонове или франчайзополучатели, които трябва да персонализират своя дигитален асистент? Направете го умно, направете го веднъж! С централизирания AI модул на платформата на Umni можете да имате обучен разговорен AI модул за всичките си офиси и да им дадете управлението на отговорите. Доверете се на екипа на Umni.

Направихме го за хотели – хотелският AI асистент е обучен на над 800 хотелски теми и над 11,000 клиентски въпроса, което означава, че е готов да отговоря от първия работен ден. Имаме комплекти, като модулът „small talk“ и други. Свържете се с нашия екип, за да разберете дали можем да помогнем на вашия бизнес да зареди вашия асистент с изкуствен интелект с един от предварително обучените модули.

Съдържанието е достъпно по всяко време при нужда за добавяне или промяна, така че информацията винаги да е актуална и да помага както на клиентите, така и на персонала. Поставете отговорите на 10-те най-важни въпроса на една ръка разстояние от потребителите, предложете им промоции и други специални оферти. Добавете атрактивен текст и привлекателни изображения, за да им задържите вниманието.

Създавайте форми за поръчки, абонаменти, съобщения и други, за да събирате информация за клиентите ви чрез няколко прости стъпки. Всяка форма има свои собствени настройки и статистики за да управлявате кой от вашия екип получава информацията и обратна връзка за използваната форма, както и свой собствен директен линк за бърз достъп. Предлагаме и СМС известие за ускоряване на обслужването на клиенти.

Тайната съставка на платформата на Umni. Препратките позволяват на бизнеса да създава продажбени фунии в дигиталния AI асистент чрез свързване на отговорите на бота с други готови части на бота, като форми за събиране на клиентска информация и информационни карти/карусели. Премахнете отговорите без продължение и насочете клиентите към желаното от вас действие.

Напълно интегриран с платформата на Umni, с възможност за брандиране според вашите бизнес нужди (цветове, лого и настройки), уиджетът е лесен за инсталация на всеки тип уебсайт. Изберете от един или повече езици, опция „текст към глас“ за отговорите и текстовото съдържание (бета), както и опция „глас към глас“ (бета).

Нямате уебсайт? Или искате самостоятелен дигитален AI асистент? Няма проблем! Генерирайте изцяло нова уеб страница с уиджет за вашия AI чатбот на платформата на Umni за да можете да представяте вашите бизнес продукти, услуги, събития и други. Персонализирайте шаблона за нула време с вашите цветове, лого и любим фон – изображение или видео.

Винаги под ръка за вашия бизнес, статистиките ще ви помогнат разберете по-добре клиентите и да подобрите планирането, маркетинга, продажбите и обслужването на клиентите. Вземете умни решения, като използвате данните от първа и нулева страна от вашия дигитален AI асистент.

Гласов асистент на български и английски език за гласови съобщения и по-бърза и лесна онлайн комуникация.

Свържете бутон, текст или изображение в сайта с форма или карусел с карти, или с една карта в чатбота за по-интерактивни маркетингови и продажбени фунии.

И резултатът е…

Вашият бизнес разполага с дигитален асистент с изкуствен интелект, който помага на клиенти и служители 24/7 чрез:

  • създаване на двупосочна комуникация и приветливост на уебсайта;
  • предоставяне на най-необходимата информация на клиентите на една ръка разстояние;
  • незабавно отговаряне на всички рутинни въпроси;
  • съхраняване на запитвания и изпращане по имейл до отговорното лицето или отдел за последващи действия;
  • насочване на клиентите към действия, които са от полза както за вашия бизнес, така и за тях;
  • помагане на служителите да намерят бързо и лесно отговор или информация за компанията, продуктите или услугите;
  • подобряване на клиентското обслужване и комуникацията: комфорт, безопасност и достъпност;
  • осигуряване на вашия бизнес със ключови статистики за вземане на умни стратегически решения.

Продавай. Спестявай. Грижи се. Расти!

Бонус
За ваше удобство добавихме 2 допълнителни инструмента в подкрепа на вашата работа: съкращаване на линкове и генератор на QR кодове. Получете допълнителна информация за линковете, които вашият бизнес споделя в дигиталния асистент с AI във и извън него. Създавайте бързи, лесни и красиви QR-кодове за вашите бизнес нужди: от линкове и имейли до визитни картички и събития.
Пробвайте безплатно
Заявете безплатен 14-дневен пробен период! Не се изисква кредитна карта.
Заявете демо
Все още не сте готови?
Заявете демо с нашия екип.
 
Контакт и Абонамент