Вижте ползите от чатбота в интерактивното видео

Кликнете върху иконките, за да научите повече:

Всяка седмица - нова статия от света на чатботовете!

На нас се довериха:

customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo
customer logo

Нашите клиенти споделят:

testimonial
Десислава Деспотова
Собственик на студио Beauty Point
Искам дигитализирано студио за красота и естетични процедури. Беше трудно да намеря правилните хора, които да реализират идеята ми. Екипът на Umni бяха хората, които успяха да разберат какво искам и го направиха по най-добрия начин без оправдания като  “това не може да стане”, “не може по този начин”, и “много е сложно”. Нашите клиенти казват, че нашият чатбот (Бютко) е много удобен за използване и им спестява голяма част от времето”. "Как може фризьорите да нямат чатбот!?
testimonial
Мария Добрева
Бранд мениджър, Tymbark България
Всеки може да вгради чатбот в маркетинг комуникацията на своя бранд, тъй като практически няма ограничения в сценариите, които могат да се сложат. Колкото повече един бранд познава своята аудитория, техните нужди и интереси, толкова по-лесно е с този интерактивен инструмент да намери начин да се свърже с тях. CapBot е чистокръвен маркетинг чатбот и има друга мисия: да забавлява потребителите, да ги вдъхновява ежедневно и да е на 1 клик разстояние когато искат да поговорят неангажиращо с някого.
testimonial
Мариана Терзиева
Собственик на хотелски комплекс “Изгрева”
Имахме стар уебсайт с ограничена и стара информация за хотелския комплекс. Единственият начин клиентите да ни зададат въпрос или да се свържат с нас беше да ми се обадят директно, което отнемаше много от времето ми. Бях дежурна почти 24/7! Радвам се, че нашите клиенти много харесват бота и го използват често, както и че той вече е на разположение 24/7 вместо мен. Умният дигитален асистент наистина помага и спестява много време!!
testimonial
Радка Калчева
Директор Регионална библиотека “Пенчо Славейков”, Варна
Чрез своята навременна и персонализирана помощ, AI чатботът Ели се превърна в част от цялостната стратегия на библиотеката за привличане на нови потребители. Неговото прилагане се превърна в идеален инструмент за повишаване на интереса на читателската публика и авторитета на библиотеката. Чатботът предостави възможност за цялостното възползване от технологиите, които ефективно спестяват време. Внедрената иновация позволява да се обработва огромно количество информация за кратко време като е полезна както за нашите потребители, така и библиотеката.

Вижте как работят AI чатботовете!

Пробвайте безплатно
Заявете безплатен 14-дневен пробен период! Не се изисква кредитна карта.
Заявете демо
Все още не сте готови?
Заявете демо с нашия екип.
 
Контакт и Абонамент